Tjänster

Välkommen till min värld av heraldisk konst och medaljer!
Jag heter Thomas och jag har ägnat över 30 år åt att studera och praktisera den ädla konsten av design av medaljer och heraldik. Med en passion för historiska symboler och en noggrann uppmärksamhet på detaljer, strävar jag efter att skapa unika och autentiska  verk som förbinder dåtidens traditioner med nutidens estetik.

Min Vision

Min vision är att återuppliva och bevara den rika traditionen av symbolik genom moderna och kreativa uttryck. Varje design jag skapar är noggrant utformat för att spegla kundens historia, värderingar och arv. Jag tror på kraften i visuella symboler och deras förmåga att berätta berättelser som varar i generationer.

Några produkter som vi kan och gör bäst

Vi kan med våra leverantörer, göra i stort set det mesta. Men medaljer och ordens produkter gör vi med enastående bra resultat. Vi är tämligen unika med vår heraldiska kunskap, handmålade och digitalt målade vapensköldar.

Medaljer

Med min djupa kunskap inom heraldik kan jag erbjuda rådgivning och expertis för att säkerställa att ditt medalj projekt är av högsta kvalité. Jag hjälper dig att navigera genom de komplexa regler och traditioner som styr medaljernas värld.


Heraldik

Jag erbjuder skräddarsydda heraldiska designtjänster för privatpersoner, familjer och organisationer. Oavsett om du behöver en ny vapensköld, en emblem eller en fullständig heraldisk representation, kan jag hjälpa till att skapa ett mästerverk som är unikt för dig.


Ordensband

Special vävda ordensband med moire. Alla band vävs och anpassas efter kundens behov. Vi kan väva band upp till 110 mm bredd.
Vi syr upp alla typer av ordensband. 

Vi tillverkar även alla metaller och hängen.Accessoarer

Accessoarer till sällskap som slipsar, manschettknappar och frackknappar, designas och tillverkas speciellt för era behov.